UW SPECIALIST

Specialist in gas motoren, gas generatorsets en Katalysator systemen voor toepassingen in de tuinbouw, utiliteit(wkk), landbouw(biogas), LNG en vergassings projecten.

Producten in een brede vermogensrange met een hoog rendement die voldoen aan de strengste milieu eisen. Gas als basis voor de produktie van elektrisch vermogen, warmte, koeling. Nieuwe ontwikkelingen waarbij het rendement en emissies steeds belangrijker worden en energie steeds nuttiger gebruikt kan worden. CO2 besparing wordt steeds belangrijker.

Motoren en generator sets van 30 – 2000kW van een premium merk met het hoogste rendement. Deze motoren zijn zowel in het hoge als ook het lage vermogen industrie motoren en door hun bouwwijze geschikt om continu vol vermogen te draaien met minimale onderhoudskosten.

Nu al worden meer dan 50% van onze motoren ingezet in energie neutrale projecten. Ruime ervaring is er op het gebied van Biogas, (BIO)LPG, Stortgas & SYNGAS. Projecten komen tot stand in Nederland, Belgie, Engeland, Ierland, Duitsland en Italie.

WIE ZIJN WIJ?

James Thompson

CEO and founder of Louwson

james@louwsonenergy.com

Roland Louwsma

CEO and founder of Louwson

roland@louwsonenergy.com

DOWNLOAD EEN COMPLETE CATALOGUS VAN ONZE PRODUCTEN EN DIENSTEN
Download