CEO and founder of Louwson

james@louwsonenergy.com

OVER JAMES THOMPSON

Bedrijfskundige specialist met een centrale focus op energieoplossingen en projectmanagement.

Na 15 jaar managementfuncties in de weglogistiek, het goederenvervoer per spoor en projectbeheer, heb ik mijn Open Universiteit MBA-programma in 2006 afgerond en 2 jaar later de overstap gemaakt naar gedecentraliseerde energieoplossingen.

In 2012 het bedrijf Gen-C ltd opgestart en de UK verkooppartner voor Motortech GmbH geworden. Vervolgens dealer geworden van Sandfirden Technics BV voor Engeland en Ierland. In de loop van de jaren het bedrijf verder uitgebouwd met in 2017 een omzet van £ 2,5 miljoen

Samen met Roland en onze gewaardeerde partners uit de sector hopen wij onze eerdere successen uit te breiden en kijk ik ernaar uit om onze klanten op maat gemaakte, effectieve en hoogwaardige energie-oplossingen te bieden. We zijn gespecialiseerd in het voldoen aan de criteria van onze klant en het invullen van de gaten die vaak bij andere bedrijven niet worden ingevuld als de klant niet voorop wordt gesteld. We houden allebei van werken in de gasmotorsector en het leveren van oplossingen voor klanten is waar we voor leven!

Kortom, als je het kunt dromen, kunnen we het leveren!