Ontmoet LouwSon Energy tijdens Energy Decentral 2018

Met nog een paar weken te gaan is LouwSon Energy verheugd aan te kondigen deel te nemen aan de Energy Decentral in Hannover. Deze internationale vakbeurs voor de innovatieve energievoorziening biedt experts en investeerders een uitgebreid overzicht van producten en diensten op dit dynamisch groeiende markt. Energy Decentral heeft zich in de loop der jaren gevestigd tot het belangrijkste platform voor gedecentraliseerde energiesystemen.
LouwSon Energy zal in samenwerking met haar partner Sandfirden Technics voor Industrial Gas Products in Duitsland een complete GasLine gasgeneratorset showen. Deze GLC 621 C generatorset met een vermogen van 250 kWe is uitermate geschikt voor toepassing binnen de Duitse flex regeling en is volledig BDEW gecertificeerd. De betrouwbaarheid en het hoge rendement van 44% van de SGI-13 gasmotor ‘powered by Scania’ is ongeëvenaard.

Deze SGI-13 ‘powered by Scania’ gasmotor is de basis voor het nieuwe type SGC-13. Begin dit jaar introduceerde Sandfirden Technics deze 100% gasmotor met lucht-lucht intercooler als vervanging voor de 12-liter dual fuel SGI-12 gasmotor. De nieuwe SGC-13 is één op één uitwisselbaar met de bestaande dual fuel SGI-12, levert hetzelfde vermogen maar dan met één brandstof. Het diesel verbruik van volledig weg waardoor het totaal rendement enorm stijgt en een aanzienlijke kosten besparing gerealiseerd wordt. Verder voldoet de SGC-13 aan de nieuwe emissie eisen.

Laat u op onze stand 24A11 informeren over de mogelijkheden.